Duin

Boucheron’s Holographique -sieradencollectie omvat de futuristisch ogende Halo-halsketting in bergkristal met een holografische coating en diamanten; prijs op aanvraag, bij Neiman Marcus Beverly Hills.

 

 

Dune: Boucheron's Holographique-sieradencollectie omvat de futuristisch ogende Halo-halsketting van bergkristal met een holografische coating en diamanten;  prijs op aanvraag, bij Neiman Marcus Beverly Hills.

Nachtmerriesteeg

Deze kunstzinnige oorbellen met juwelen van De Beers passen bij het drama van de noir-film. Light Ray kroonluchter oorbellen uit de The Alchemist of Light collectie zijn voorzien van fancy gele en witte diamanten; $ 200.000, bij De Beers Juweliers, New York.

Nightmare Alley: deze kunstzinnige De Beers-oorbellen met juwelen passen bij het drama van de noir-film.  Light Ray kroonluchter oorbellen uit de The Alchemist of Light collectie zijn voorzien van fancy gele en witte diamanten;  prijs op aanvraag, bij De Beers Juweliers, New York.

Zoethout Pizza

De jaren 70-sfeer van de romantische komedie van Paul Thomas Anderson is ook te zien in deze getextureerde kerbschakelarmband uit de jaren 70 van 18-karaats geelgoud van Georges L’Enfant voor OJ Perrin; $ 23.000, op fredleighton.com en Fred Leighton, New York.

Licorice Pizza: De jaren 70-sfeer van de romantische komedie van Paul Thomas Anderson is ook te zien in deze getextureerde kerbschakelarmband uit de jaren 70 van 18-karaats geelgoud van Georges L'Enfant voor OJ Perrin;  $ 23.000, bij Fred Leighton, New York.

Belfast

Vier Kenneth Branagh’s eerbetoon aan zijn jeugd in Ierland met het schitterende groen van smaragden en toermalijn in deze unieke ring van Irene Neuwirth; $8.540, op  ireneneuwirth.com en Irene Neuwirth, Los Angeles.

Belfast: vier Kenneth Branagh's eerbetoon aan zijn jeugd in Ierland met het schitterende groen van smaragden en toermalijn in deze unieke ring van Irene Neuwirth;  $8.540, bij Irene Neuwirth, Los Angeles.

Rij mijn auto

Eer de beste voor een foto genomineerde Japanse film met Mikimoto’s Japanese Sense of Beauty chrysanthemum-broche, met een zeldzame melo-parel en diamanten; prijs op aanvraag, bij Mikimoto, Beverly Hills.

Drive My Car: eer de beste voor een foto genomineerde Japanse film met Mikimoto's Japanese Sense of Beauty chrysanthemum-broche, met een zeldzame melo-parel en diamanten;  prijs op aanvraag, bij Mikimoto, Beverly Hills.

West Side Story

De vloeiendheid van dans wordt weerspiegeld in de Sylphide ballerina clip van Van Cleef & Arpels, met roze en gele saffieren en witte diamanten gezet in 18-karaats wit en geel goud; $ 317.000, bij Van Cleef & Arpels, Beverly Hills.

West Side Story: De vloeibaarheid van dans wordt weerspiegeld in de Sylphide ballerina clip van Van Cleef & Arpels, met roze en gele saffieren en witte diamanten gezet in 18-karaats wit en geel goud;  $ 317.000, bij Van Cleef & Arpels, Beverly Hills.

CODA

Net als het personage van Ruby (Emilia Jones) in de film, trekt een 12,62-karaats kussengeslepen robijn de schijnwerpers in deze high-sieradenring van Cartier, met diamanten in 18-karaats witgoud; prijs op aanvraag, in Cartier, Beverly Hills.

CODA: Net als het personage van Ruby (Emilia Jones) in de film, trekt een 12,62-karaats kussengeslepen robijn de schijnwerpers in deze hoogsieradenring van Cartier, met diamanten gezet in 18-karaats witgoud;  prijs op aanvraag, in Cartier, Beverly Hills.

Kijk niet omhoog

Chanel’s Comète Perlée-oormanchet, met diamanten en gekweekte parels, is geïnspireerd op kometen, waarvan er één de aarde bedreigt in de film van Adam McKay; prijs op aanvraag, bij Chanel Fine Jewelry , Beverly Hills.

Don't Look Up: Chanel's Comète Perlée-oormanchet, met diamanten en gekweekte parels, is geïnspireerd op kometen, waarvan er één de aarde bedreigt in de film van Adam McKay;  prijs op aanvraag, bij Chanel Fine Jewelry, Beverly Hills.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here