Razer heeft onlangs zijn assortiment streaminghardware uitgebreid . De  Razer Seiren BT-microfoon ,  Razer Audio Mixer en  Razer Key Light Chroma  zijn nieuwe streaming-randapparatuur die respectievelijk professionele draadloze audio, on-stream audiomixing en adaptieve verlichting bieden.

Het grootste voordeel van deze nieuwe randapparatuur is dat ze de vervelende aanpassingen en het voorbereidende werk stroomlijnen dat streamers moeten doen om een ​​soepele stream te garanderen.

De Razer Audio Mixer is bijvoorbeeld een single-box-oplossing die audiokalibratie veel eenvoudiger maakt. Het is een vierkanaals analoge mixer die er ook nog eens strak uitziet en wordt geleverd met RGB-verlichting voor die extra visuele flair. In combinatie met de Razer Synapse 3-software kunnen gebruikers de EQ fijner aanpassen en hebben ze een hele reeks opties voor zich.

Met de Razer Key Light Chroma kunnen streamers eenvoudig de ideale lichttint krijgen met een simpele klik op een knop. Met voorinstellingen ingebouwd in het licht, is dit ook een handige verlichtingsoplossing die kan worden gesynchroniseerd met andere Chroma-compatibele apparaten en zelfs kan worden gestreamd. Het wordt geleverd met een bureauklem, zodat het aan een tafel kan worden geklemd en kan worden afgesteld, zodat streamers de beste hoek kunnen krijgen zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt.

Ten slotte is de Razer Seiren BT een microfoon die is ontworpen voor mobiele streamers die vaak IRL (in het echte leven) inhoud gebruiken. Met Bluetooth-connectiviteit hoeven streamers niet langer te worstelen met draden en kabels. Het is veel gemakkelijker om gewoon de microfoon aan te sluiten en met je kijkers te communiceren.

Hoewel de randapparatuur voor streaming niet baanbrekend of bijzonder innovatief is, is het het gemak en de betrouwbaarheid die ze bieden, waardoor ze het overwegen waard zijn. Als het op streaming aankomt, wil je over het algemeen een probleemloze setup hebben, terwijl je een zekere mate van flexibiliteit hebt als het gaat om aanpassingen. In dat opzicht leveren de Seiren BT, Razer Audio Mixer en Key Light Chroma hun prestaties, terwijl ze ook rekening houden met esthetiek.

Alle drie de streaming-randapparatuur,  Razer Seiren BT  (US $ 99,99) ,  Razer Audio Mixer  (US $ 249,99) en  Razer Key Light Chroma  (US $ 299,99)  zijn allemaal verkrijgbaar via  Amazon  of via de  Razer Store .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here