Een Digitale Toekomst met KU Leuven webmail en UA webmail: Samen Sterker

Door de online verbintenis die met elkaar verbonden is spelen KU Leuven webmail en UA webmail een rol die je nooit zal vergeten als het gaat om het faciliteren van de communicatie en het zorgen voor een verbonden gemeenschap. Door de verschillende technologieën die er wordt gebruikt zorgen we ervoor dat er zo veel mogelijk verbintenissen zijn. Hierdoor ligt de digitale ervaring voor veel gebruikers goed. Met de nadruk op veiligheid en verbondenheid. 

Fraude en bescherming

Door de erkenning van beide universiteiten weten zij dus ook dat de veiligheid samen met een digitaal tijdperk aan beide kanten van het mes snijdt. Er moet goed worden gekeken naar o.a de privacy. Hoe beschermen wij gebruikers zo goed mogelijk tegen fraude, internet dieven en andere mogelijke gevaren. Veel digitale bedreigingen staan namelijk wel enorm op de loer te wachten. Je kan jezelf veilig stellen met verschillende soorten beveiligingsprotocollen, denk hierbij aan een tweestapsverificatie. Of regelmatig een veiligheidscheck. Zo kan je veilig gebruikmaken van KU Leuven webmail en UA webmail. Die dan weer samen in de juiste harmonie kan worden gebruikt. 

Tips and tricks 

Nog wat tips om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van o.a KU Leuven webmail en UA webmail. Is om alles zo goed mogelijk up to date te houden. Bekijk goed naar wat belangrijk is, hoe je het allemaal het beste kan aanpakken maar ook als je het niet weet om hulp te vragen. Hulp vragen is het beste wat je in dit soort situaties kan doen. Communiceer daarnaast ook nog op de juiste manier, hierdoor zorg je er voor dat je e-mail account niet wordt geblokkeerd en dat je dan ook op een vriendelijke manier kan gebruik maken, om te praten met collega’s of vrienden.

MacBook Pro on table beside white iMac and Magic Mouse