Ben jij een bedrijf dat op zoek is naar meer overzicht voor je werknemers? Dan hoef je niet verder te kijken dan Catermonkey. Dit is namelijk een bedrijf dat ervoor gaat zorgen dat jij meer overzicht gaat krijgen over wie er allemaal werkt. Hoeveel uur er wordt gewerkt en waar er allemaal wordt gewerkt. Dit kan van groot belang zijn voor jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om te kijken naar een personeel planning. Het is dan ook niet alleen handig voor jou als eigenaar en baas, maar ook belangrijk voor je personeel. Twijfel er dan ook zeker niet over om te investeren in je bedrijf en profiteer.

person holding notepad and pen flat lay photography

Handig voor roosters!

Een rooster is best wel belangrijk en vaak gebeurt dat via papier of via de app, maar dit is niet altijd handig. Als je namelijk stijgt in het aantal werknemers dan stijgt je ook in het aantal appjes dat je moet sturen. Catermonkey kan ervoor zorgen dat het niet meer zo lastig gaat. Als jij namelijk gaat kijken naar hun personeel planning dan investeer je in handige roosters en voorkom je onnodig veel appjes. Zo creƫer je voor jezelf meer overzicht en dat is belangrijk. Anders worden het erg late uurtjes.

Geef duidelijk locaties aan!

Niet elk bedrijf heeft verschillende locaties en dat is dan ook niet zo gek. In veel gevallen is het namelijk niet nodig. Nu is het wel zo dat als jij als bedrijf verschillende locaties hebt of je personeel is veel onderweg, dan moet je er ook voor zorgen dat iedereen duidelijk weet waar die naartoe moet. Ook is het voor jezelf handig om te weten wat de locatie van je personeel is. Catermonkey kan daarbij helpen. Als je namelijk gaat kijken naar de personeel planner dan heb je overzicht van waar er wordt gewerkt.